Agentia Cristian Imobiliare Piatra Neamt

Cristian Imobiliare, cu sediul in Piatra Neamt este o societate specializata in tranzactii imobiliare infiintata cu scopul de a furniza servicii imobiliare complete.

Cu Cristian Imobiliare Piatra Neamt aveti siguranta unui partener serios pentru o investitie profitabila si deasemenea promptitudine in solutionarea fiecarei tranzactii.

Cristian Imobiliare Piatra Neamt faciliteaza achizitionarea de locuinte prin programul "Prima Casa" sau prin alte tipuri de credite.

Oferta de servicii este variata, inchirieri si vanzari de apartamente, garsoniere, birouri, spatii comerciale, terenuri si case.

Cristian Imobiliare Piatra Neamt ofera consultanta juridica gratuita si servicii imobiliare de cea mai mare calitate.

Fie ca aveti o firma nou infiintata si cautati cel mai potrivit spatiu pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra, fie ca doriti sa va mutati intr-un alt spatiu mai potrivit, agentia Cristian Imobiliare Piatra Neamt va ajuta sa gasiti cele mai potrivite oferte de spatii comerciale pentru afacerea dumneavoastra.

Contactati-ne si veti beneficia de serviciile noastre prompte si profesioniste de consiliere si intermediere, pentru inchiriere de birouri si inchiriere de spatii comerciale in Piatra Neamt!

Agentia Imobiliara Cristian din Piatra Neamt va pune la dispozitie o serie de modalitati pentru achizitionarea imobilului dorit prin inlesnirea acordarii creditelor bancare cu bancile colaboratoare.